Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Dekenbogen

Dekenbogen

Een dekenboog is een frame van metaal of aluminium, eventueel met een coating van plastic. De basis van de dekenboog schuift u onder de matras. Het beddengoed plaatst u over het frame. Zo blijven benen en / of voeten vrij van de druk van het beddengoed.

Waarvoor dient een dekenboog?

Bij (open) drukwonden (decubitus) of overgevoeligheid van de voeten en / of benen zorgt een beddensteun  dat uw benen niet met het beddengoed in aanraking komen.

Dekenboog Inklapbaar

De dekenboog inklapbaar wordt ook wel dekensteun genoemd en houd u voeten en benen vrij van het dekbed. Het haalt de druk weg die een dekbed kan geven op uw voeten of onderbenen. Een dekenboog wordt veel voorkomend ingezet bij open wonden of overgevoeligheid van de benen. Om te zorgen dat uw benen en voeten niet afkoelen tijdens gebruik van een dekenboog kunt u molton deken over de boog spannen zodat dit voor isolatie zorgt. 1 deel van de beddensteun wordt onder de matras geplaats zodat deze altijd stevig op zijn plek blijft en u hier geen hinder van heeft. Doordat deze inklapbaar is kunt u deze eenvoudig opvouwen en opbergen.

Keurmerken

De dekenboog voor ziekenhuizen van Premis Medical (DE5311)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate