Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Nachtkastjes

Enig resultaat

Nachtkastjes

Een nachtkastje is een tafeltje of kastje ontworpen om naast het bed te staan, om van alles op of in te zetten wat nodig kan zijn tijdens de nacht. Voor de tijd dat er doortrekbare toiletten waren was de hoofdfunctie van het nachtkastje het bevatten van een po.

Hoe hoog moet een nachtkastje zijn?
Het is een vraag die we regelmatig krijgen, en waar natuurlijk niet één antwoord voor geldt. Sommigen slapen liever met een laag nachtkastje, terwijl anderen de hoogte heel belangrijk vinden. Gelukkig is het wel mogelijk om wat richtlijnen te geven, aan de hand van bijvoorbeeld het type bed waarin je slaapt. Een hoger bed vraagt om een hoger kastje, terwijl de hoogte bij een lager bed juist een beetje verstorend zal werken.

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de manier waarop je het nachtkastje wilt gebruiken. Sommigen zoeken naar een daadwerkelijk kastje met daarboven een lade, terwijl anderen voldoende hebben aan een plank om een paar spullen op te leggen. Aan de hand van die eigenschappen en het gebruik dat je voor ogen hebt kun je veel makkelijker een keuze maken.

En wil je er zeker van zijn dat de hoogte van het nachtkastje klopt met het bed dat je hebt staan? In een aantal gevallen kun je gebruik maken van zwevende nachtkastjes. Het is de makkelijkste manier om de twee delen van de slaapkamer netjes op elkaar af te stemmen. Bijvoorbeeld in hout en in staal, als twee materialen waar we graag gebruik van maken. Je kiest daarmee voor de hoogste kwaliteit, in combinatie met een stoer en robuust design.

Keurmerken

Nachtkastjes (NA10MEDIBAS)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering