Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Toiletoverzet Big John XL (TO66236)


Toiletoverzet Big John. Kleur wit. Zitbreedte 66cm, -hoogte 48-57cm. Inklapbaar. Compleet met bril en emmer. Max. gebruikersgewicht 380kg.

Beschikbaar via nabestelling

1.115,83 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Toiletoverzet Big John XL

Toiletoverzet Big John XL is in tegenstelling tot een normale toilet verhoger, welke alleen op de toiletbril geplaatst wordt, heeft u met deze toilet verhoger overzetstandaard een echte totaal oplossing!
Meestal heeft u, naast een toilet verhoger, ook veel baat bij handvaten c.q. armleuningen waarmee u gemakkelijker kunt opstaan. In plaats van deze los erbij te moeten kopen, en aan de muren moet bevestigen, zet u deze overzetstandaard gemakkelijk boven het toilet. En klaar! Geen geschroef en geboor in de muren, geen lastige installatie en geen lelijke gaten in de muur als het hulpmiddel niet meer nodig is.
Daarnaast is deze overzetstandaard eenvoudig in hoogte verstelbaar door middel van verstelhendels. De toiletverhoger kunt u in hoogte verstellen van 35,5 tot 51,5 cm. Zo kunt u de toiletzitting precies zo hoog instellen als voor u ideaal is, ongeacht uw lichaamslengte of de hoogte van het toilet.

Toiletverhoger  Big John (to66236)Overzetstandaard XXL van Derby
De toiletverhoger Overzetstandaard van Derby is precies wat u nodig heeft!

Meer zelfstandigheid en meer gemak

De toiletverhoger biedt u veel zelfstandigheid en gemak. Dankzij de hoge armleuningen aan weerskanten van de toiletverhoger kunt u veel steun vinden bij het opstaan en gaan zitten. Dit bespaart u veel energie, omdat het u minder kracht kost om uzelf overeind te houden of tillen.

Ook tijdens het toiletgebruik ervaart u de stabiliteit van de overzetstandaard. Veel normale toiletverhogers worden met behulp van klemmen aan de toiletbril bevestigd. Dit is niet altijd gemakkelijk hygiënisch schoon te houden, door de randjes en hoekjes. Daarnaast kan dit wiebelig voelen als de klipjes niet goed vast zitten.
De toiletstandaard staat daarentegen op zijn eigen poten over het toilet heen. U heeft dus geen gedoe met schoon houden van klipjes en u zit altijd stevig! Net alsof u gewoon op de toiletbril zit, zonder gewiebel.

Wanneer in uw huishouden personen aanwezig zijn die de toiletverhoger niet nodig hebben, dan kan men de overzetstandaard gemakkelijk aan de kant zetten. Bij een normale toiletverhoger met klipjes doet u dit toch minder makkelijk en snel.

Kortom; Deze Toiletverhoger Overzetstandaard biedt gemak, zelfstandigheid, hygiëne en veiligheid bij uw toiletbezoek!

Overzicht

Toiletoverzet Big John. Kleur wit. Zitbreedte 66cm, -hoogte 48-57cm. Inklapbaar. Compleet met bril en emmer. Max. gebruikersgewicht 318kg.

Toilet overzet tot 190 kg https://www.premis.nl/derby-toiletverhoger-overzet-standaard-to7032/

Merk

Premis

Kleur

Blauw, Zwart

Zitbreedte

66 cm

Zithoogte

48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm

Maximaal Gebruikersgewicht

tot 380 kg

In hoogte verstelbaar

Ja

Acc. Toilet/toiletverhogers

Toiletoverzet incl. toiletbril

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toiletoverzet Big John XL (TO66236)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Toiletoverzet Big John XL (TO66236)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering