Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer


Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer

Met deze klinisch gevalideerde contactloze infraroodthermometer, meet u eenvoudig en snel de lichaamstemperatuur van de patiënt en/of de oppervlaktetemperatuur van een object of vloeistof. De thermometer hoeft u enkel recht op het object of het voorhoofd van de patiënt te richten met een afstand van 3-5 cm. Vervolgens drukt u op de meetknop en binnen 1 seconden krijgt u het resultaat op het display te zien.

Deze thermometer is bij uitstek geschikt om in korte tijd grotere groepen te meten zonder fysiek contact. Daardoor is deze thermometer zeer geschikt op scholen in de klas, bij ingangen van ziekenhuizen, etc.

 

199,95 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: Visiofocusprobt Categorieën: , ,

Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer

Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer is een klinisch gevalideerde contactloze infraroodthermometer, meet u eenvoudig en snel de lichaamstemperatuur van de patiënt en/of de oppervlaktetemperatuur van een object. De Visiofocus Contactloze Thermometer hoeft u enkel recht op het object of het voorhoofd van de patiënt te richten met een afstand van 3-5 cm. Vervolgens drukt u op de meetknop en binnen 1 seconden krijgt u het resultaat op het display te zien. Eerdere meetresultaten leest u eenvoudig terug. De thermometer bewaard tot wel 32 eerdere metingen in het geheugen! De thermometer heeft een gemiddelde levensduur van 40 000 metingen.

Meer hygiëne, minder kosten en tijdverbruik

Doordat de Visiofocus  Contactloze Thermometer meet met infrarood hoeft u de patiënt of het object niet aan te raken. Hierdoor zijn er ook geen wegwerphoesjes nodig. Dit resulteert in een uitstekende hygiënebewaking.
De thermometer is eenvoudig met regelmaat te reinigen met een vochtige doek.
Omdat er geen wegwerphoesjes nodig zijn kan uw ziekenhuis of zorginstelling duizenden euro’s op jaarbasis besparen. Daarnaast is het ook nog eens veel duurzamer en dus beter voor het milieu.

Binnen 1 seconde voert de thermometer een accurate meting uit, welke direct af te lezen is op het scherm.
Doordat de thermometer de patiënt niet hoeft aan te raken én het geluid uit schakelbaar is, kan de verpleging ook metingen uitvoeren bij slapende patiënten. Hierdoor hoeft de verpleging niet eerst de patiënt te wekken en kan er op elk gewenst moment een meting gedaan worden.
Hierdoor kan de verpleging gemiddeld wel 5 minuten per medewerker per dienst besparen. Iedereen kan zich indenken hoe waardevol die 5 minuten gespendeerd kunnen worden op de werkvloer van een zorginstelling of ziekenhuis.

Usp’s

 • Geen wegwerphoesjes meer nodig
 • Geen contact met de patiënt nodig
 • Tijdverlies is minimaal doordat er geen kapjes gewisseld moeten worden
 • Patiënt hoeft niet wakker gemaakt te worden
 • Hoortoestellen hoeven niet uit
 • Op het voorhoofd wordt de laten zien door een projectie
 • Klinisch gevalideerd
 • Precisie tot 0,2 graden
 • bluetooth

Kosten besparing en Hygiene

Omdat er geen wegwerphulsjes nodig zijn levert dit ongeveer 5 tot 10%minder kosten door de Visio focus. Doordat het contact met patiënt niet nodig is voorkomt er kruisbesmetting. Bovendien door de projectie van de temperatuur meet je altijd goed.

Uniek

Exclusieve en gepatenteerd kalibratiesysteem om de juiste en constante temperatuur van het apparaat te behouden tijdens langdurig gebruik of bij verplaatsing tussen kamers met verschillende temperaturen.  Exclusief gepatenteerd richtsysteem garandeert een correcte afstand bij meten.

Schitterend in zijn eenvoud

Met slechts 3 knoppen op het hele apparaat stelt u de thermometer precies in zoals op dat moment nodig. U regelt eenvoudig de volgende instellingen:

 • Meting in Celsius of Fahrenheit
 • Meting van lichaamstemperatuur of objecten
 • Instelling van eventuele marge van -3 tot +3 graden Celsius
 • Geluid aan of juist uit

Dankzij het ergonomische design ligt de thermometer prettig in de hand en zijn de knoppen goed te bedienen. De thermometer is ook eenvoudig op de juiste positie te plaatsen t.o.v. de patiënt.

ISO13485, NEN 60601-1 gecertificeerd. Europees product; vervaardigd in Italië onder geconditioneerde omstandigheden die de hoogste kwaliteitseisen waarborgen

Wilt u toch een met een hendel kies dan deze https://www.premis.nl/visiofocus-pro-handvat-infrarood-thermometer/

Wilt u hem zonder Bluetooth kies dan deze https://www.premis.nl/visiofocus-pro-handvat-infrarood-thermometer/

Gebruiker

Kind, Particulier, Volwassenen, Zorginstellingen

Meetmethode

Voorhoofd

Geheugen

Bewaard de laatste 32 metingen

Functionaliteiten

Automatische uitschakeling, Ergonomische vorm, Extra hygiënisch, Oppervlaktemeting mogelijk, Schakelen tussen fahrenheit en celsius, Schokbeveiliging, Stille modus, Verlicht Display, Weergave Batterijniveau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Visiofocus Pro Bluetooth Infrarood Thermometer
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering
error: Content is protected !!