Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Gebittenbakje van Premis


RVS Gebittenbakje van Premis.

Roestvast stalen bakje om het gebit in te doen.

Wordt geleverd zonder deksel (Art KN5065).

Diameter 105 hoogte 65 mm.

5,76 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

RVS Gebittenbakje van Premis

Dit roestvrij stalen gebittenbakje is een bakje om het kunstgebit in te bewaren. Dit gebittenbakje kan gemakkelijk worden schoongemaakt, doordat deze van roestvrij staal is. Dit verminderd de bacteriegroei . Tevens zijn de afmetingen van dit gebittenbakje:

  • Diameter 105 mm
  • Hoogte 65 mm

Waarom een kunstgebit niet 24 uur inhouden

Wij adviseren de gebruiker van een kunstgebit om de prothese voor het slapen uit te doen. Tijdens de slaap is er een grote kans dat er onbewust met de kiezen wordt geklemd of geknarst. Zonder dat de gebruiker dat in de gaten heeft, kan hierdoor het ‘tandvlees’ onder de prothese beschadigen. Dit kan uiteindelijk leiden tot ontstekingen en een versnelde botafbraak. Door de prothese enige tijd uit te laten, krijgt het ‘tandvlees’ bovendien de kans te ontspannen, waardoor het beter wordt doorbloed. Is er om sociale of andere redenen veel moeite mee om het kunstgebit ’s nachts uit te doen? Overweeg dan om alleen de boven prothese te dragen.

Hoe het kunstgebit te bewaren

De beste plek om het kunstgebit ’s nachts te bewaren is in een afgesloten bakje voor uw kunstgebit. Wanneer de gebruiker zijn of haar gebitsprothese in een glas water of op een soortgelijke plek zou bewaren, wordt de groei van schadelijke bacteriën en kalkafzetting bevordert. Men bewaart een kunstgebit vaak in het water, omdat men bang is voor de uitdroging van het kunstgebit. Tijdens het dragen hiervan wordt de gebitsprothese namelijk gehydrateerd door het speeksel in de mond. Wel kan de gebruiker de paar druppels water die nog op het kunstgebit zitten na het poetsen, laten zitten om mogelijke uitdroging te voorkomen.

Let op, dit gebittenbakje wordt niet standaard geleverd met deksel. Deze kan worden bijbesteld met het artikelnummer KN5065. Wel adviseert Premis Medical de deksel bij het gebittenbakje te bestellen in verband met bovenstaande tekst.

De RVS producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de institutionele productenlijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Gebittenbakje van Premis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

RVS Gebittenbakje van Premis
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering