Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Veiligheids Rubberdop type flex 18mm (RU81919)


Veiligheids flex rubberdop .Geschikt voor elleboogkrukken en wandelstokken. Diameter 18 mm. Zwart. Geschikt voor natte ruimte ondergrond.

17,46 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Veiligheids Rubberdop type flex 18mm

Krukken , looprekken en wandelstokken zijn voorzien van krukdoppen. Dit zijn rubberen doppen aan de onderzijde. het is belangrijk om regelmatig uw krukdoppen te controleren op slijtage en/of andere gebreken. Een krukdop is namelijk het enige contactpunt wat u heeft.  het is gevaarlijk om door te blijven lopen met een (schuin) afgesleten doppen of gescheurde doppen. Krukdoppen beschermen uw krukken, geven de juiste grip en zorgen voor een betrouwbare ondersteuning. Vervang daarom tijdig uw krukdop wanneer u ziet dat ze aan vervanging toe zijn.

Veiligheids Rubberdop type flex 18mm

Specificaties; 

  • Geschikt voor elleboogkrukken en wandelstokken en looprekken
  • Diameter 18 mm.
  • Kleur Zwart.
  • Geschikt voor natte ruimte ondergrond.

Hoe lang gaat een krukdop mee?

Krukdoppen zijn een onmisbaar onderdeel bij het gebruik van elleboogkrukken, wandelstokken of looprekken. deze hebben soms veel te verduren, Gemiddeld genomen gaat een krukdop 3 tot 6 maanden mee. het maakt natuurlijk verschil of u een wandelstok dop, elleboogkrukdop of een looprekdop bedoelt. De krukdoppen van elleboogkrukken slijten vaak sneller omdat deze simpelweg intensiever worden gebruikt.

De ondergrond waar u een krukdop op gebruikt speelt natuurlijk ook een grote rol in de slijtageproces. Wanneer u vaker buten komt, slijten de doppen eerder dan wanneer u enkel binnenhuis gebruik maakt van een loophulpmiddel met rubberen doppen.

Slijten uw doppen binnen 3 maanden?

Wanneer u krukdoppen of wandelstokdoppen binnen 3 maanden alweer aan vervanging toe zijn, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut. Deze specialisten kunnen namelijk eenvoudig beoordelen waarom uw krukdoppen zo snel slijten, op basis van uw loophouding of door foutief gebruik van het hulpmiddel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veiligheids Rubberdop type flex 18mm (RU81919)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Veiligheids Rubberdop type flex 18mm (RU81919)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering