Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

UITGELICHT: Handdesinfectiegel en Bloeddrukmeters zijn weer ruim op voorraad!

Handdesinfectiegel GrootverpakkingDe grootverpakking van de handdesinfectiegel van Quiclean is terug op voorraad!

Met deze antibacteriële gel wast de gebruiker zijn handen keer op keer grondig schoon zonder zeep of water. Deze hygiënische handdesinfectie is de veiligste maatregel op het gebied van ziekteverwekkers. Indien de gebruiker de desinfectie gel 30 seconden laat intrekken, wordt gemiddeld 99,9% van alle bacteriën gedood. Tot slot is deze desinfectie gel huidvriendelijk en bevat deze geen stoffen die schadelijk zijn voor de huid. De gel bevat een alcoholpercentage van 70%.

De handdesinfectiegel is verpakt in een flacon van 250 ml en is ideaal om bij u te hebben in uw tas, dashboardkastje in de auto, of om neer te zetten. Zet een fles in uw keuken of bij de voordeur  zodat u de handen kunt ontsmetten voor en na het verwerken van voedsel, of nadat u een pakket heeft aangenomen aan de deur. Uiteraard is deze handgel  ook zeker geschikt voor professioneel gebruik. Zet een flacon handdesinfectiegel op uw afdeling in het verpleeghuis of ziekenhuis of in de wachtkamer van uw huisartsenpraktijk zodat uw personeel en patiënten zich kunnen beschermen tegen infectiegevaar!

Zolang de voorraad strekt kunt u deze handdesinfectiegel bestellen via onderstaande link: https://www.premis.nl/handdesinfectiegel-grootverpakking-hadesinfectiegelgr/

Bloedrukmeter comfortformBiedt uw klanten de mogelijkheid om hun gezondheid goed in de gaten te houden in het gemak van eigen huis met de bloeddrukmeters van Visomat! Dankzij deze bloeddrukmeters heeft men ook thuis de toegang tot accurate en zeer betrouwbare meetresultaten zonder bezoek van een (huis)arts. De perfecte toevoeging in het assortiment van elke thuiszorgwinkel!

De Nederlandstalige gebruiksaanwijzing legt eenvoudig uit hoe met behulp van de bloeddrukmeter zelf de hartslag en bloeddruk wordt gemeten. Tevens los verkrijgbaar is het Visomat Dagboek, waarin men de gemeten resultaten kan opschrijven voor een helder overzicht van de gezondheid. Uiteraard is iedere bloeddrukmeter standaard voorzien van een geheugen, zodat op de bloeddrukmeter zelf telkens kan worden terug gekeken wat de vorige metingen waren.  Dit merk is al jarenlang marktleider in Duitsland en wordt ook door steeds meer artsen in Nederland  aangeraden voor betrouwbare bloeddrukmetingen bij u thuis, sinds wij het product in 2018 naar Nederland gehaald hebben.

Er zijn diverse modellen beschikbaar, met ieder hun eigen kwaliteiten. Zo is de unieke Double Comfort dankzij zijn duale meettechniek goedgekeurd voor gebruik bij Diabetes. Liever een instapmodel, kies dan voor de Comfort Eco.

U kunt een keuze maken uit de diverse modellen en accessoires via onderstaande link:

https://www.premis.nl/thuiszorg/meten-wegen-en-hygiene/bloeddrukmeters/ (de bloeddrukmeters zijn alleen zichtbaar voor onze dealers).

Bent u particulier en heeft u interesse in een Visomat bloeddrukmeter?! Vraag vrijblijvend meer informatie op via het contactformulier of vraag ons naar uw dichtstbijzijnde en/of online thuiszorgwinkel met Visomat Bloeddrukmeters!

Keurmerken

UITGELICHT: Handdesinfectiegel en Bloeddrukmeters zijn weer ruim op voorraad!
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering