Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

UITGELICHT: Visomat Display

Display voor de Visomat- Eco – Comfort Form – 20/40 – Double Comfort

Display voor de visomat bloeddrukmeters

Visomat Display

Display voor de Visomat: Eco – 20/40 – Double comfort –  Comfort Form

Een product display zet je je product écht in de schijnwerpers. Hierdoor valt jouw product op tussen alle andere producten. Vloerdisplays zijn geschikt voor ieder doel, zoals voor het opvallend presenteren van producten, het opslaan van product voorraad, informatief of puur decoratief.

 

 

 

  • Hoogte: 6.5 cm
  • Hoogte achterkant:29 cm
  • Lengte: 29.5 m
  • Breedte: 20 cm
  • Waarom gebruik je een bloeddrukmeter?

Hypertensie, een te hoge bloeddruk, of hypotensie, een te lage bloeddruk, kunnen met een bloeddrukmeter snel opgespoord worden. Het meten van de bloeddruk is zeer makkelijk en kan bovendien thuis gebeuren. Het meten van de bloeddruk is heel gemakkelijk en kan thuis gebeuren

Wat is het doel van het meten van de bloeddruk?

Het is belangrijk om de bloeddruk te meten, omdat dit informatie geeft over de conditie van hart- en bloedvaten. Mensen met een hoge bloeddruk hebben bijvoorbeeld meer risico op hart- en vaatziekten, zoals een hart- en herseninfarct. Voor elke donatie meet Sanquin altijd de bloeddruk van de donor

Is het een goed idee om een ​​bloeddrukmeter te kopen? Het kan u helpen te zien of uw bloeddruk onder controle is en hoe deze reageert op nieuwe medicijnen of lichaamsbeweging . Het kan zelfs een realistischer beeld van uw bloeddruk opleveren dan metingen bij een arts, die om vele redenen kunnen variëren

Keurmerken

UITGELICHT: Display voor de Visomat- Eco – Comfort Form – 20/40 – Double Comfort
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate