Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

klinisch gevalideerde contactloze infraroodthermometerTriMedika Tritemp Contactloze Thermometer

Met deze klinisch gevalideerde contactloze infraroodthermometer meet u eenvoudig en snel de lichaamstemperatuur van de patiënt en/of de oppervlaktetemperatuur van een object of vloeistof. De TriMedika TriTemp Contactloze Thermometer hoeft u enkel recht op het object of het voorhoofd van de patiënt te richten met een afstand van 3-5 cm. Vervolgens drukt u op de meetknop en binnen 1 seconden krijgt u het resultaat op het display te zien. Eerdere meetresultaten leest u eenvoudig terug. De thermometer bewaard tot wel 32 eerdere metingen in het geheugen! De thermometer heeft een gemiddelde levensduur van 40 000 metingen.

Uitstekende infectiecontrole zonder lichamelijk contact of disposables

Met de Tritemp thermometer hoeft u de patiënt niet aan te raken. Zelfs de thermometer blijft veilig en comfortabel op afstand. U richt de sensor op 3-5 cm afstand op het voorhoofd en drukt op de knop.
Veel thermometers moeten in het lichaam worden ingebracht (anaal, oraal, in het oor) en moeten na ieder gebruik gedesinfecteerd worden of voorzien worden van dure, milieuvervuilende wegwerphoesjes. Zeker bij besmettelijke patiënten kost dit veel tijd en levert dit besmettingsrisico op voor de verpleegkundige.
Een betrouwbare, klinisch gevalideerde contactloze thermometer biedt uitkomst zonder dat u compromissen hoeft te sluiten.

Speciaal ontwikkeld door en voor zorgspecialisten

Deze thermometer is van origineel Europees ontwerp en productie en in samenwerking met de gebruikers ontworpen en ontwikkeld en uiteraard uitvoerig getest.
Deze thermometer is van professioneel en robuust kaliber en wordt exclusief aangeboden aan zorgprofessionals.

Bij aanschaf van de thermometer krijgt uw personeel in-person training van onze specialist over het gebruik en onderhoud van de thermometer. Tevens bieden wij onderhoudsservice aan waarbij de thermometer jaarlijks gekalibreerd wordt, zodat uw patiënten gegarandeerd correct en betrouwbaar gemeten worden.

Ook handige accessoires, zoals een anti-diefstalsnoer van sterk kevlar, muurbevestigingen en siliconen beschermhoezen.

Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail aan verkoop@premis.nl voor meer informatie!

 klinisch gevalideerde contactloze infraroodthermometer compleet

 

Let op: Dit product verkopen wij niet particulier!

Keurmerken

UITGELICHT: Trimedika Tritemp Contactloze thermometer!
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate